Diensten

de specialisaties

Vertrouw op ons voor een makkelijker leven

Ouderenzorg
Jeugdzorg
Gehandicaptenzorg
Verslavingszorg
Verpleegzorg
Geestelijke gezondheidszorg

Een ieder word wat ouder. Vele mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven en dus ook ouderen die in mindere mate voor zichzelf kunnen zorgen. Wij hebben bevoegde zorgpersoneel beschikbaar die kunnen inspringen, ongeacht de locatie.

Meer info

Een kind of meerdere kinderen opvoeden is niet altijd even makkelijk. Indien u hulp nodig hebt hierbij bieden wij de geschikte zorgpersoneel hiervoor.

meer info

Er bestaan verschillende soorten beperkingen. Dit maakt dat er ook in verschillende maten zorg nodig is en op verschillende manieren. Wij bieden zorgpersoneel voor zowel lichte als intensieve zorg.

meer info

Het is niet ongewoon dat mensen een verslaving opdoen gedurende hun leven. Er bestaan daarom ook verschillende verslavingen. Enkele hiervan zijn gokverslaving, drugverslaving, seks verslaving, alcoholverslaving, eetstoornissen, gameverslaving, medicijnverslaving, etc. Gelukkig hebben wij zorgpersoneel in huis die u kunt helpen wanneer u hulp nodig heeft vanwege een verslaving.

meer info

Gaat zelfstandig wonen moeizaam vanwege een chronische aandoening of dementie? Laat u behandelen in een veilige omgeving door de zorgverleners die wij bieden.

meer info

Bij problematiek van psychische aard kan passende begeleiding essentieel blijken. Wij bieden zorgpersoneel die u op professionele wijze van dienst kan zijn wanneer u daar behoefte aan heeft.

meer info

Wij leveren

Garantie volle zorg

Het is begrijpelijk dat u garanties wilt.

Nog niet overtuigd?

Wij beantwoorden graag uw vragen

Indien u vragen hebt, hoe vreemd u ook denk dat deze zijn, stel ze gerust. Er staat iemand klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij maken uw leven makkelijker, wij houden u gezond door middel van onze zorg.

  • Aandacht

  • Betrouwbaar

  • Flexible

  • Kwalitatief